WELLNESS HOTEL BABYLON Recenze

Hodnocení hotelu

90%
Perfektní

dle 1534 recenzí

  • Personál

    92%
  • Čistota

    95%
  • Vybavení

    92%
  • Pohodlí

    89%
  • Poměr cena/kvalita

    85%
Zobrazit recenze, které napsal:
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Eva Kozáková

rodina s malými dětmi, 17.7.2020

Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Martina Eisnerová

jednotlivec, 16.7.2020

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

skupina přátel, 13.7.2020

Čeština

  • Celkové hodnocení
58 %

(bez textového hodnocení)

Personál
5
Služby
6
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
6

Zuzana Cílková

rodina s malými dětmi, 13.7.2020

Moravskoslezský kraj

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Trefilová Gabriela

rodina se staršími dětmi, 13.7.2020

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %
  • velice doporučuji, vše bylo velmi příjemné od slečny na recepci až po paní pokojskou, a skvělý servis dívek u snídaně. za mě pět hvězdiček a moc děkuji za hezký pobyt.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10
WELLNESS HOTEL BABYLON odpověděl na tuto recenzi.
... a my velice děkujeme za milá slova. Budeme se těšit na Vaši příští návštěvu.
Vedení hotelu

Michaela

rodina s malými dětmi, 12.7.2020

Praha Česká republika

  • Celkové hodnocení
64 %
  • na hotelu je paradoxně nejlepší AQUAPARK a ne hotel. prislo mi, ze hotel sazi na kvantitu a ne kvalitu a ze vetsina pobytu je smerovana na atrakce a ne pobyt samotny. recepce byla mila. na pokoji cisto. personal byl mily.

  • parkování a vytahy. trochu labyrint se nekam dostat. jako těhotná to kolikrat bylo pro me fuska se dostat na pokoj, na recepci, do auta a na atrakce. cena by byla adekvátní kdyz jsou tam zahrnuty ty atrakce, ale jinak hotel pusobil tmavě, stare (kupodivu jsem mela podobny interier pokoje jako muj stary byt pred rekonstrukci. v pokoji se nedalo dychat a pres noc musela byt zapnuta klimatizace, ktera rusila. prislo mi to jako ve skleniku. rano pred snidani byla slyset priprava, ktera se rozlehala atriem a me probudila, kor kdyz tam nekomu neco upadlo. nedalo se spat i kdyz mi spalo unavene dite z aquaparku, takze pro me to odpocinek ve finale nebyl. snidane byla bohata a chuda zaroven. aro veci nebo zredene dzusy v sobotu me moc nepotěšili. obecne gastronomie v celem komplexu byla velmi nizka. hamburgrarna otresna, sejk v lunaparku ostudny a jedina restaurace a ne fast food nas taky neoslovil. na loby zrovna nebyla horka cokolada, jen bila a na slunecne terase zase nebyl sortiment pro vegetariana, kdyz jsem si chtela objednat panini. vsude jinde pak samozrejme k mani bylo, ale jak to mel clovek vedet v tom mega komplexu, ze ma mit chut na jinem místě. plno malych detailu, ktere vsak rozhodli, ze příště urcite nepřijdeme. za tu cenu radeji pojedu do cestlic na jeden den nez abych chtěla travit vikend v detskem las vegas

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
2
Cena/kvalita
6
WELLNESS HOTEL BABYLON odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za Vaše hodnocení a podněty ke zlepšení naší práce. Komplex je skutečně obrovský, stejně tak hotel se svými tisíci lůžky a tak dohromady celý areál může, zvláště v období hlavní sezóny, působit jako továrna na zábavu, na jídlo, na spaní...
Přesto je naší prioritou orientace na přání zákazníků a pokud možno individuální přístup k hostům a návštěvníkům. Vaříme z čerstvých surovin, neupřednostňujeme cenu na úkor kvality, neředíme džusy z velkoobchodu a pokrmům dáváme přidanou hodnotu díky profesionalitě našich kuchařů.
Ve všech provozech neustále budujeme, zlepšujeme a modernizujeme. Tyto činnosti prakticky nikdy nekončí a týkají se všech prostor, které postupně dostávají novou podobu, včetně hotelových pokojů.
Chápeme, že ne vždy se všechno podaří bezchybně, občas se liší představa, chuť klienta a poskytovatele služeb... Proto je pro nás důležitá zpětná vazba od Vás, našich hostů, abychom se dokázali co nejvíce přiblížit Vašim přáním a představám.
Děkujeme, že jste si na podrobné hodnocení udělala čas a věříme, že se k nám po čase opět vypravíte.
Pro Váš odpočinek navrhujeme některý z našich mezisezonních wellness pobytů.
Vedení hotelu

Markéta Skoumalová

rodina s malými dětmi, 12.7.2020

Středočeský kraj

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lenka Hengeričova

rodina se staršími dětmi, 11.7.2020

Karlovarský kraj

  • Celkové hodnocení
76 %
  • Moc proužků. Na pokoji všechny stěny proužek. Chodba proužek. Trpím na migreny. Takže mě po první půl hodině na pokoji začala bolet hlava. A přestala mě bolet až doma .

  • Ochotný a milí personál. Velmi dobré snídaně.

Personál
9
Služby
7
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
7
WELLNESS HOTEL BABYLON odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za Vaše hodnocení a věříme, že se k nám zase vypravíte. Vybereme pokoj dle Vašich představ.
Vedení hotelu

Kristýna Bittnerová

rodina s malými dětmi, 11.7.2020

Královéhradecký kraj

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Líbil se nám vstřícný a ochotný přístup personálu. Nic nebyl problém. Všude vše fungovalo. V bazénech byla zajištěna bezpečnost. Jsme rádi, že jsme si vybrali k naší dovolené právě pobyt u vás.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WELLNESS HOTEL BABYLON odpověděl na tuto recenzi.
Moc děkujeme za milá slova a věříme, že si pobyt u nás zopakujete.
Vedení hotelu

Anonym

rodina se staršími dětmi, 11.7.2020

Karlovarský kraj

  • Celkové hodnocení
72 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Lucie

rodina se staršími dětmi, 9.7.2020

Česká republika

  • Celkové hodnocení
72 %
  • Byli jsme spokojení a určitě zase zavítáme.

  • Byli jsme ubytovaní hned u kanceláře, skladu a recepce. Ráno po 7 hod. budíček - bouchání dveří, hlasité mluvení z vedlejší místnosti - kdy se zřejmě scházeli do práce... Po půlnoci vysávání. Takže i když jsme pokoj měli ve středu všech aktivit, což bylo fajn, tak pospat si tam bohužel nešlo.

Personál
6
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8
WELLNESS HOTEL BABYLON odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za Vaše hodnocení a opodstatněné připomínky k našim službám. Tuto situaci bezodkladně napravíme a věříme, že příště bude vše na jedničku.
Vedení hotelu

Kateřina Janečková

jednotlivec, 8.7.2020

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří Šmit

rodina se staršími dětmi, 7.7.2020

Třebíč Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Čistota, komfort, zábava

  • špatně jsem to objednal nebyla v ceně večeře :-(

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
WELLNESS HOTEL BABYLON odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za Vaše hodnocení. Věříme, že si příště pobyt užijete i s večeří, v hotelové restauraci nabízíme také obědy.
Vedení hotelu

Marie Beneš

rodina s malými dětmi, 7.7.2020

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Úžasné místo jak v pohádce, krásný čistý hotel, úžasné snídaně obrovský výběr jídla a pití... Spousta zábavy pro děti i dospělé... Plánujeme příští měsíc návštěvu zopakovat, ale tentokrát na dva dny(byli, jsme jen jednu noc) taky bych chtěla pochválit úžasnou iItalskou kuchyni nostalgia, jídlo opravdu výborné a tak příjemná obsluha, že se tam opravdu člověk cítí moc příjemně a navíc si i pochutná

  • Jediné co bych negativního napsala, že se tam člověk neorientuje spousta výtahu každá jiná barva a jezdí každý jinam, to je tak jedine

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WELLNESS HOTEL BABYLON odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za milá slova a těšíme se na Vaši příští návštěvu.
Vedení hotelu

Petra Škrobáková

rodina se staršími dětmi, 6.7.2020

Jihomoravský kraj

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vše bylo super,moc jsme si to užili

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WELLNESS HOTEL BABYLON odpověděl na tuto recenzi.
Velice děkujeme za Vaše milá slova a věříme, že se k nám opět vypravíte.
Vedení hotelu

Anonym

jednotlivec, 6.7.2020

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavla Talpová

rodina se staršími dětmi, 5.7.2020

Ústecký kraj

  • Celkové hodnocení
74 %
  • Jediná chyba byla že nešlo větrat sice byla v pokoji klimatizace ale mám ráda čerství vzduch

Personál
7
Služby
9
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Stanislav Karvay

rodina s malými dětmi, 5.7.2020

Pardubický kraj

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 5.7.2020

Ústecký kraj

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Všechny služby perfektní, ochota personálu úžasná.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miroslava Vilímková

ostatní, 5.7.2020

Jihočeský kraj

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Bylo to super. Děti se nestačily nudit. Ubytování v pohodě. Spoustu zábavy na jednom místě. Z hotelu nemusíte v strčit pátý.

  • V pokoji nejdou otevírat okna. Sice funguje klimatizace, ale nestačí.

Personál
5
Služby
8
Čistota
10
Komfort
5
Cena/kvalita
6