+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

WELLNESS HOTEL BABYLON Reviews

Hotel ratings

89%
Very good

by 699 reviews

  • Staff

    90%
  • Cleanliness

    94%
  • Equipment

    90%
  • Comfort

    87%
  • Value for money

    83%
Show reviews written by:
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Mirek Mikšovsky

family with young children, 15.10.2017

Česká republika

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Anonym

single traveler, 24.9.2017

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

group of friends, 11.9.2017

Plzeňský kraj

  • Overall rating
86 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

family with older children, 11.9.2017

Jihočeský kraj

  • Overall rating
100 %
  • Milý personál, luxusní ubytování, absolutní čistota, výborné stravování. Ráj pro malé, dospívající a velké děti i pro jejich rodiče. Absolutní spokojenost - Centrum Babylon je lepší než mnohé světové a zahraniční destinace.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 10.9.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Jsem se vším spokojená

  • Placená wifi

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WELLNESS HOTEL BABYLON replied to this review.
Děkujeme :-).
Vedení hotelu

Anonym

family with young children, 29.8.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Soňa Pavlíková Rosáková

family with older children, 28.8.2017

Česká republika

  • Overall rating
68 %
  • Ráj pro děti. Ani na chvilku nemají čas se nudit.

  • Přístup a ochota personálu na recepci a lobby baru.

Personál
4
Služby
8
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8
WELLNESS HOTEL BABYLON replied to this review.
Děkujeme za Vaše hodnocení. Je nám líto, pokud jste nebyli spokojeni s jednáním našich kolegů. Na výchově personálu systematicky pracujeme a věříme, že se jednalo o ojedinělý případ, za který se Vám omlouváme.
Vedení hotelu

Anonym

single traveler, 27.8.2017

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Pobyt podruhé, děti mají celý den zábavu,a proto sem jezdíme :-)

  • nic podstatného, jen vzdálenosti jsou velké a při první návštěvě - než se podaří orietace v prostoru jedete domů :-) ale to není vada,

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
WELLNESS HOTEL BABYLON replied to this review.
Děkujeme za Vaše hodnocení a těší nás, že se Vám u nás líbí.
Máte pravdu, jsou to kilometry, ale zase je co vidět a dělat. Jsme zkrátka velcí :-)
Vedení hotelu

Olga

group of friends, 27.8.2017

Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • komplexnost služeb na jednom místě.

  • Hosté z venku, kteří nejsou ubytováni v hotelu. Jednalo se v tomto případě o cikány , kteří se chovali v lunaparku jako zvěř. V hotelovém baru u recepce příliš vysoké ceny a každý z barmanů servíruje odlišně.(Chválím slečnu barmanku) a malinko na škodu jsou stoly před vchodem, kde bohužel díky lidem bývá naklepaný popel a plné popelníky nedopalků, rovněž sklo a lahve z baru.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
WELLNESS HOTEL BABYLON replied to this review.
Děkujeme za Vaše hodnocení. Zábavní část komplexu je přístupná i neubytovaným návštěvníkům a může se, bohužel, stát, že nejsou úplně přizpůsobiví. Do hotelové části mají vstup pouze ubytovaní hosté. Problém kouření a nekouření je celospolečenský, v tomto případě zřejmě "zaspala" naše obsluha, stoly by jednoznačně měly být čisté pro všechny. Věříme, že jste si pobyt u nás užili a budete se k nám vracet.
Vedení hotelu

Jana

family with young children, 27.8.2017

Františkovy Lázně Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Vstřícnost k dětem a ochota personálu

  • nic mne nenapadá

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michaela

family with older children, 27.8.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Vše na jednom místě: ubytování, aquapark, IQpark, lunapark, IQlandia. Možnost využití volných vstupů pro hosty hotelu do všech uvedených center zábavy až do konce jejich provozní doby po celou dobu pobytu a to i v den odjezdu s možností úschovy zavazadel na recepci hotelu po odhlášení z pokoje. Jako vždy jsme měli balíček : Pobyt+zábava, včetně snídaní (pestrý výběr). Do hotelu Babylon se vracíme již několik let a vždy jsme spokojeni. Zároveň jezdíme na výlety - Ještěd, ZOO, Botanická zahrada..., vše snadno dostupné MHD.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WELLNESS HOTEL BABYLON replied to this review.
Děkujeme za Vaše milé hodnocení a věříme, že opět přijedete.
Vedení hotelu

Anonym

single traveler, 26.8.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miroslava

family with young children, 25.8.2017

Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • nabídka aktivit pro děti i dospělé, čistota, příjemný personál

  • hlučná klimatizace

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

František Valenta

family with young children, 25.8.2017

Svitavy Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Krásný, čistý hotel s příjemnou obsluhou. Ideální pro pobyt s dětmi. Skvělé vyžití pro všechny. Můžeme jen a jen doporučit.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 25.8.2017

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Ludmila

family with young children, 24.8.2017

Říčany Česká republika

  • Overall rating
84 %
  • byla jsem ráda, že moje dvě vnoučata byla v areálu nadšená a to je pro mě nejdůležitější.

  • v hotelu se mi líbilo jen je moc velký a tak se ve dvou dnech zorientovat je docela těžké. Vše jsme však zvládli nakonec na jedničku.

Personál
8
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
WELLNESS HOTEL BABYLON replied to this review.
Děkujeme za Vaše hodnocení.
Vedení hotelu

Jana

family with older children, 23.8.2017

Česká republika

  • Overall rating
72 %
  • Vše blízko

  • nelíbil se mi personál, postrádala jsem úsměv a trochu akčnosti... nelze platit hotelové služby kartou...

Personál
4
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Lucie

family with young children, 20.8.2017

Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • Velký výběr jídla na snídani, příjemný a ochotný personál.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Roman Blažek

single traveler, 20.8.2017

Most Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Alena Mikšovská

family with older children, 20.8.2017

Chomutov Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • Dostupnost, možnost dokoupení služeb na recepci, ochotní a znalí lidé na recepci.

  • Bohužel probíhala rekonstrukce, takže nám vadilo, že není všechno dostupné.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8
WELLNESS HOTEL BABYLON replied to this review.
Děkujeme za Vaše hodnocení. Sdělte nám, prosím, jakou rekonstrukci máte na mysli. Veškeré avizované služby jsou v provozu, pokud se jedná o výstavbu Fun parku, jde o budoucí projekt, který uvedeme v průběhu příštího roku a jeho výstavba nenarušuje stávající služby.
Vedení hotelu
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.