+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

WELLNESS HOTEL BABYLON Reviews

Hotel ratings

89%
Very good

by 638 reviews

  • Staff

    90%
  • Cleanliness

    94%
  • Equipment

    89%
  • Comfort

    87%
  • Value for money

    83%
Show reviews written by:
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Jana

family with older children, 28.5.2017

Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

family with young children, 28.5.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • všechno

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WELLNESS HOTEL BABYLON replied to this review.
Velice děkujeme za Vaše hodnocení.
Vedení hotelu

Anonym

single traveler, 21.5.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ivana Šimoníková

single traveler, 17.5.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Andrea Pilařová

single traveler, 9.5.2017

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
7
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Dana

family with young children, 8.5.2017

Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marie

family with young children, 8.5.2017

Náchod Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Čistota, bohaté snídaně, animační program pro děti - paráda V ceně jsme měli i balíček atrakcí Babylon - my (rodiče) i děti naprosto nadšení, určitě přijedeme znovu.

  • nelíbí se mi, že se netřídí odpad - alespoň plast. Ale to je asi hlavně připomínka k zábavnímu centru Babylon. Děti jsou ke třídění odpadu vedeni ve školkách, školách, doma,a v celém Babylonu se plast hází do jedné popelnice s papírem i se zbytky jídla.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Marek

family with young children, 3.5.2017

Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Michał

family with young children, 2.5.2017

Polsko

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Alena Zázvorková

single traveler, 20.4.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
0
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marie Møller

family with older children, 20.4.2017

Aarhus Dánsko

  • Overall rating
60 %
  • Špatný internet na pokojích , neodtekala voda ve vaně , snídaně nebyla ta sama co před 5 lety . Byla více bohatá a koláče byly suché .... pamatuji bylo to lepší . Bylo to lepší .... je mi to líto vždy jse nám tam líbilo . Slavili jsme stříbrnou svatbu a doufali ze je to pravé místo pro celou rodinku , ale bohužel i akvaparku bylo chladno ???? Je mi to opravdu líto

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6
WELLNESS HOTEL BABYLON replied to this review.
Dobrý den,
mrzí nás, že jsme se Vám tentokrát netrefili do noty. Nedokážeme posoudit, o jakou souhru náhod se ve Vašem případě jednalo. Překvapuje nás, ale, Vaše rozčarování ze snídaní. Jejich kvalita je na velmi vysoké úrovni, o tom svědčí i spousta spokojených ohlasů. Věřím, že se k nám zase vypravíte a Váš dojem bude pozitivní.

Vedení hotelu

Ladislav Lochman

family with older children, 18.4.2017

Pardubický kraj

  • Overall rating
70 %
  • Dobrý večěr jediná vada je nedostatek čerstvého vzduchu na pokojích a okna zamklá na zámek a nedostatečné značení výtahu celkově bludiště jinak vše ok.

Personál
6
Služby
6
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
5

Hana Slámová

single traveler, 17.4.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr

group of friends, 17.4.2017

Česká republika

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Marie

mature couple, 17.4.2017

KRALUPY NAD VLT. Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • LÍBILI SE NÁM MALBY ,DEKORACE,VŠE BYLO KOUZELNÉ ,POHÁDKOVÉ PRO DĚTI PRAVÝ RÁJ

  • TROCHU CHAOS PŘI PŘÍJEZDU, ALE BYLO NÁS MOC ... TĚŠILI JSME SE NA SLÍBENÝ TANEČNÍ VEČER S ŽIVOU HUDBOU A BYLA TO OBYČEJNÁ DISKOTÉKA ?!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 14.4.2017

Čeština

  • Overall rating
84 %
  • Ubytování a snídaně , obojí perfektní

  • Mrzelo mne, že je jsou zavřené obchody v městečku.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
WELLNESS HOTEL BABYLON replied to this review.
Děkujeme za Vaše hodnocení. Těší nás, že jste byli spokojeni se službami hotelu. Babylonské městečko už končí svůj provoz. Jeho služby nahradila obchodní centra v okolí. Pro naše hosty, ale, v tomto prostoru stavíme nový Fun park, který potěší především děti. Věříme, že při některé další návštěvě jej vyzkoušíte i vy.
Vedení hotelu

Anonym

single traveler, 13.4.2017

Deutsch

  • Overall rating
100 %
  • Alles

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WELLNESS HOTEL BABYLON replied to this review.
Vielen Dank.
Hotel Management

Jana Hronová

single traveler, 10.4.2017

Čeština

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Jana Sálová

family with young children, 10.4.2017

Čeština

  • Overall rating
82 %
  • Vše dokonalé!

Personál
8
Služby
9
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
WELLNESS HOTEL BABYLON replied to this review.
Vřele děkujeme, přijeďte zase :-)
Vedení hotelu

Michaela Týfová

family with young children, 9.4.2017

Královéhradecký kraj

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.