+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

WELLNESS HOTEL BABYLON Bewertungen

Hotelbewertung

90%
Perfekt

von 974 Bewertungen

  • Personal

    91%
  • Sauberkeit

    94%
  • Ausstattung

    91%
  • Komfort

    88%
  • Preis-Leistungverhältnis

    85%
Bewertungen anzeigen von:
Bewertungen anzeigen in:
Sortieren nach:
Anzeigen:

Anonym

Familie mit älteren Kindern, 10.12.2018

Pardubický kraj

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Šárka Špoutilová

Einzelreisender, 10.12.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Älteres Paar, 9.12.2018

Plzeňský kraj

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jan Neuman

Familie mit kleinen Kindern, 3.12.2018

Středočeský kraj

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Oteviraci doba pro ubytovane v aqvaparku a služby pro hosty hotelu

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marinica Kamil

Familie mit älteren Kindern, 3.12.2018

Královéhradecký kraj

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Vynikajici strava Cistota ubytovani Pestrost zabavy

  • Dlouha cesta za zabavou Malo podniku obcerstveni Zastarala zabava pro deti

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Krausová Zdeňka

Einzelreisender, 22.11.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Byla jsem překvapená vše bylo ok.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WELLNESS HOTEL BABYLON hat auf diese Bewertung geantwortet.
Děkujeme za Vaše hodnocení, očekávala jste, že vše nebude ok?
Vedení hotelu

Petra Jánská

Familie mit älteren Kindern, 14.11.2018

Královéhradecký kraj

  • Gesamtbewertung
78 %
  • Hotel je přátelský k rodinám s dětmi. Je bezbarierový, má přátelský a vstřícný personál. Dceru zaujala kašna s rybkami u Lobby baru i minizoo. Krásná je i tropická zahrada, ve které se dobře relaxuje i pracuje. free wifi volný vstup a snadný přístup do akvacentra

  • malý výběr restaurací v době oběda i večeře (většina je zrušena nebo v rekonstrukci)

Personál
10
Služby
5
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8
WELLNESS HOTEL BABYLON hat auf diese Bewertung geantwortet.
Velice děkujeme za Vaše hodnocení a náměty ke zlepšení naší práce. Stravovací prostory v Zábavní části přibydou s otevřením Fun parku na jaře příštího roku. Vedení hotelu

Monika Polašková

Familie mit kleinen Kindern, 6.11.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
98 %
  • Parkování v hotelu, snídaně formou rautů a obrovský výběr úplně všeho, sýry, uzeniny, vejce, různé druhy ovoce a zeleniny, buchet, salátů, cereálií ..... mraky všeho. vždy vše čisté. Hotel je moc hezky designově upravený pro děti fantazie. Mají zde i mini zoo s hady, agamou, opičkami, želvami .... Dětský koutek, aquapark s tobogány otevřený o víkendu do 22 hodin, doporučuji svůj župan a osušku - sauny jsou bez plavek odděleny od bazénů. 3x za den je v bazénu lasershow - laserová projekce v tekoucí vodě doprovázena hudbou. IQ land doporučuji je to téměř na celý den - pro děti plné objevů - doporučuji nemá chybu, pouze pití s sebou není tam restaurace v tom druhém přes cestu z hotelu je již restaurace - je tam více robotů a planetárium, jinak v podstatě téměř podobný styl, venku před budovou je auto škoda, které si za pomocí čtyř visících lan můžete zkusit vyzdvihnout. Opravdu spousta zábavy pod jednou střechou nevyjeli jsme s autem ani ven. zoo jsme nestihli časově se to nedalo :-). Doporučuji na více dní něž jen na víkend. Výhoda je , že i když se od bavíte z hotelu náramek vám zůstává a máte stále volné vstupy na všechny atrakce z balíčku, náramek odevzdáváte v jakékoliv atrakci na pokladně až při odjezdu nebo na recepci. Pohodlnost, vyžití, čistota, vkusnost a něco jiného než všude jinde..Jsem ráda za tento dárek, užili jsme si to celá rodina na plno a nemá to obdoby. Paráda, nemuseli jsme nic platit vše jsme měli v balíčku - opravdový dárek a užili jsme si jej sebou není tam restaurace

  • Daleká cesta . Mohlo by něco podobného být poblíž Brnu. Cestovali jsme 4 hod tam a další 4 hod zpět.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9
WELLNESS HOTEL BABYLON hat auf diese Bewertung geantwortet.
Děkujeme za Vaše milá slova, která nás podpoří v další práci. Věříme, že se k nám zase brzy vypravíte.
Vedení hotelu

Anonym

Familie mit kleinen Kindern, 5.11.2018

Středočeský kraj

  • Gesamtbewertung
86 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
7
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Soňa Kochová

Älteres Paar, 5.11.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Miroslava Nováková

Gruppe von Freunden, 5.11.2018

Ústecký kraj

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Jídlo Ok, Ubytování + čistota Ok. Pohoda...

  • Najít svůj pokoj... - doslova labyrint :-))

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WELLNESS HOTEL BABYLON hat auf diese Bewertung geantwortet.
Děkujeme za Vaše hodnocení. Máte pravdu, vyznat se u nás napoprvé není úplně jednoduché, malá daň za rozsáhlost a rozmanitost komplexu.
Věříme, že zase přijedete a už se zde budete pohybovat suverénně, bez bloudění :-)
Vedení hotelu

Hana

Familie mit älteren Kindern, 4.11.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Nelíbí se mi pokud si platíme večeři pije se k tomu voda a nebo dokupujem pití....

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6
WELLNESS HOTEL BABYLON hat auf diese Bewertung geantwortet.
Děkujeme za Vaše hodnocení. Nápoje nejsou součástí hotelové večeře, každý z hostů si může koupit dle svého přání, případně využít vodu zdarma.
Vedení hotelu

Anonym

Einzelreisender, 4.11.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
6
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Anonym

Einzelreisender, 4.11.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Vše v pořádku jako vždy. Jezdíme k vám pravidelně.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WELLNESS HOTEL BABYLON hat auf diese Bewertung geantwortet.
Děkujeme a věříme, že se k nám opět vypravíte.
Vedení hotelu

Martin Randáček

Familie mit älteren Kindern, 2.11.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • tři hvězdičky za personál dávám jen kvůli servírkám v pizzerii, tam by se spíš hodila jedna až dvě, stejně tak servírka v casinu, když jsem se šel zeptat na to jak casino funguje a je-li tam živá ruleta, tak po dvou-třech odpovědí jsem cítil, že tam opravdu chodit nemám. Na druhou stranu personál recepce, bowlingu a aquparku byl dokonalý a zaslouží hvězdiček šest :-)

Personál
6
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WELLNESS HOTEL BABYLON hat auf diese Bewertung geantwortet.
Děkujeme za Vaše hodnocení a podněty ke zlepšení práce. Věříme, že příště budou hvězdičky všude :-).
Vedení hotelu

Jiří Gruncl

Einzelreisender, 1.11.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Vše bylo v pořádku, ubytování skvělé. Atrakce také. Dětí si užili, restaurace nedostupné ceny.

  • V prázdninovém období se sejde mnoho lidí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Erika Kopecká

Familie mit älteren Kindern, 31.10.2018

Ústecký kraj

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Perfektní služby, ubytování, výborné jídlo. Aquapark rovněž bezvadný. Všem známým jsme již doporučili.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Krátký Jan

Einzelreisender, 30.10.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Ubytování, personál a prostředí hotelu z mé strany perfektní. V době nevlídného počasí spousta zábavy, dcera se vyřádila a ani jsme za 3 dny nestihli vše co bylo v balíčku předplaceno. Určitě si pobyt s rodinou zopakujeme.

  • Ne přímo nelíbilo, ale kapacita všech 3 restaurací v centru babylon v době obědů bohužel nedostačující. Čekací doba se blížila 1 hod. Personal restaurace na čekací dobu, ale vždy upozornil. A hotelová restaurace obědy nenabízí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 30.10.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 30.10.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8