WELLNESS HOTEL BABYLON Bewertungen

Hotelbewertung

90%
Perfekt

von 1534 Bewertungen

  • Personal

    92%
  • Sauberkeit

    95%
  • Ausstattung

    92%
  • Komfort

    89%
  • Preis-Leistungverhältnis

    85%
Bewertungen anzeigen von:
Bewertungen anzeigen in:
Sortieren nach:
Anzeigen:

Adéla Novotná

Einzelreisender, 28.9.2020

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 10.9.2020

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Ludackova Marcela

Einzelreisender, 7.9.2020

Čeština

  • Gesamtbewertung
68 %
  • Hotel je velmi pěkný.Vyžití pro děti perfektní.Služby a ochota personálu na jedničku.

  • hotel pěkny ,služby a ochota personálu velmi dobrá , jídlo dobré

  • Měli jsme objednaný wellnes, na který jsme se těšili,bohužel díky tomu,že jsme tam nemohli v plavkách,jsme wellnes zrušili.A výtahy,které na začátku pobytu najít a ,kterým se kam dostat, je docela také takové náročné

Personál
7
Služby
8
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
6
WELLNESS HOTEL BABYLON hat auf diese Bewertung geantwortet.
Děkujeme za Vaše hodnocení. Vstup do Wellness centra je, především z hygienických důvodů, bez plavek. Po celém prostoru se můžete pohybovat v zapůjčených prostěradlech a Wellness je pouze tlumeně osvětlený. Bohužel, plavky do sauny ani do páry nepatří...
Vedení hotelu

Jiří Mrnka

Einzelreisender, 7.9.2020

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Věra Krejčí

Einzelreisender, 2.9.2020

Ústecký kraj

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lenka

Familie mit kleinen Kindern, 31.8.2020

Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Pobyt jako náhrada za rodinou dovolenou v Řecku. Ale naprostá spokojenost a ráj pro děti. Nemám vůbec co vytknout, pokoj veliký /soukromý i pro rodiče/. Snídaně i večeře naprosto luxusní. Pokud nevyjde počasí /což nám se nestalo/ je ideální, že veškerá zábava je pod střechou. Prošli jsem úplně všechno. Lunapark a aquapark naprostý top pro naše děti. Ještě během pobytu jsme rezervovali alespoň 2 noci na podzimní prázdniny. Bohužel více nešlo, neb je již obsazeno.

  • Jedno malé mínus bych měla a to parkovací dům. Výjezd a vjezd do pater je velice komplikovaný pro dnešní větší auta a je to i vidět na odřených místech právě u nájezdu, či výjezdu. Možná by stálo za to, se zamyslet nad nějakou "vychytávkou", která by to alespoň trochu usnadnila. Např. zákaz parkování přímo proti vjezdu a výjezdu z pater.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
WELLNESS HOTEL BABYLON hat auf diese Bewertung geantwortet.
Děkujeme za Vaše hodnocení a podněty ke zlepšení služeb pro naše hosty. Máte pravdu, když se stavělo parkoviště, auta vypadala rozměrově poněkud jinak. Jako alternativu nabízíme ještě venkovní parkoviště přes ulici s velkorysejšími prostory.
Vedení hotelu

Rainer Müller

Familie mit kleinen Kindern, 30.8.2020

Plauen Německo

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 30.8.2020

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • paní recepční velmi příjemná, usměvavá a vstřícná, byla jsem s manželem, s vnoučaty a s pejsky ubytovaná ve dnech 29.-.30.8.2020, hodně se mi věnovala při předání čipových hodinek a se všemi informacemi.Tímto bych ji chtěla ještě jednou moc poděkovat. úžasná snídaně a paní pokojské super. děkujeme za krásný pobyt Urválková

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WELLNESS HOTEL BABYLON hat auf diese Bewertung geantwortet.
Děkujeme za milá slova a ocenění práce všech našich kolegů.
Vedení hotelu

Anonym

Einzelreisender, 30.8.2020

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Lucie

Familie mit älteren Kindern, 30.8.2020

Kladno Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan Černý

Familie mit kleinen Kindern, 28.8.2020

Mariánské Lázně Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 28.8.2020

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anna

Familie mit kleinen Kindern, 28.8.2020

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Linda Soukupova

Einzelreisender, 28.8.2020

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Älteres Paar, 27.8.2020

Středočeský kraj

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Familie mit älteren Kindern, 27.8.2020

Jihočeský kraj

  • Gesamtbewertung
94 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Jakub Vavřín

Familie mit kleinen Kindern, 26.8.2020

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Zábava,vybavení pokoje i snídaně byli perfektní,celková spokojenost

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WELLNESS HOTEL BABYLON hat auf diese Bewertung geantwortet.
Děkujeme za Vaše hodnocení a věříme, že k nám opět přijedete.
Vedení hotelu

Renata Vladyková

Einzelreisender, 25.8.2020

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Šárka Pechlátová

Einzelreisender, 25.8.2020

Čeština

  • Gesamtbewertung
98 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Anonym

Einzelreisender, 25.8.2020

Čeština

  • Gesamtbewertung
78 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6