+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

WELLNESS HOTEL BABYLON Bewertungen

Hotelbewertung

89%
Sehr gut

by 638 reviews

  • Personal

    90%
  • Sauberkeit

    94%
  • Ausstattung

    89%
  • Komfort

    87%
  • Preis-leistungverhältnis

    83%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Jana

Familie mit Kindern, 28.5.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonymus

Familie mit kleinen Kindern, 28.5.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • všechno

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WELLNESS HOTEL BABYLON replied to this review.
Velice děkujeme za Vaše hodnocení.
Vedení hotelu

Anonymus

Einzelreisende, 21.5.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ivana Šimoníková

Einzelreisende, 17.5.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Andrea Pilařová

Einzelreisende, 9.5.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
7
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Dana

Familie mit kleinen Kindern, 8.5.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
6
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marie

Familie mit kleinen Kindern, 8.5.2017

Náchod Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Čistota, bohaté snídaně, animační program pro děti - paráda V ceně jsme měli i balíček atrakcí Babylon - my (rodiče) i děti naprosto nadšení, určitě přijedeme znovu.

  • nelíbí se mi, že se netřídí odpad - alespoň plast. Ale to je asi hlavně připomínka k zábavnímu centru Babylon. Děti jsou ke třídění odpadu vedeni ve školkách, školách, doma,a v celém Babylonu se plast hází do jedné popelnice s papírem i se zbytky jídla.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Marek

Familie mit kleinen Kindern, 3.5.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Michał

Familie mit kleinen Kindern, 2.5.2017

Polsko

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Alena Zázvorková

Einzelreisende, 20.4.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
0
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marie Møller

Familie mit Kindern, 20.4.2017

Aarhus Dánsko

  • Gesamtbewertung
60 %
  • Špatný internet na pokojích , neodtekala voda ve vaně , snídaně nebyla ta sama co před 5 lety . Byla více bohatá a koláče byly suché .... pamatuji bylo to lepší . Bylo to lepší .... je mi to líto vždy jse nám tam líbilo . Slavili jsme stříbrnou svatbu a doufali ze je to pravé místo pro celou rodinku , ale bohužel i akvaparku bylo chladno ???? Je mi to opravdu líto

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6
WELLNESS HOTEL BABYLON replied to this review.
Dobrý den,
mrzí nás, že jsme se Vám tentokrát netrefili do noty. Nedokážeme posoudit, o jakou souhru náhod se ve Vašem případě jednalo. Překvapuje nás, ale, Vaše rozčarování ze snídaní. Jejich kvalita je na velmi vysoké úrovni, o tom svědčí i spousta spokojených ohlasů. Věřím, že se k nám zase vypravíte a Váš dojem bude pozitivní.

Vedení hotelu

Ladislav Lochman

Familie mit Kindern, 18.4.2017

Pardubický kraj

  • Gesamtbewertung
70 %
  • Dobrý večěr jediná vada je nedostatek čerstvého vzduchu na pokojích a okna zamklá na zámek a nedostatečné značení výtahu celkově bludiště jinak vše ok.

Personál
6
Služby
6
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
5

Hana Slámová

Einzelreisende, 17.4.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr

Gruppe von Freunden, 17.4.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Marie

Älteres Paar, 17.4.2017

KRALUPY NAD VLT. Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • LÍBILI SE NÁM MALBY ,DEKORACE,VŠE BYLO KOUZELNÉ ,POHÁDKOVÉ PRO DĚTI PRAVÝ RÁJ

  • TROCHU CHAOS PŘI PŘÍJEZDU, ALE BYLO NÁS MOC ... TĚŠILI JSME SE NA SLÍBENÝ TANEČNÍ VEČER S ŽIVOU HUDBOU A BYLA TO OBYČEJNÁ DISKOTÉKA ?!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 14.4.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Ubytování a snídaně , obojí perfektní

  • Mrzelo mne, že je jsou zavřené obchody v městečku.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
WELLNESS HOTEL BABYLON replied to this review.
Děkujeme za Vaše hodnocení. Těší nás, že jste byli spokojeni se službami hotelu. Babylonské městečko už končí svůj provoz. Jeho služby nahradila obchodní centra v okolí. Pro naše hosty, ale, v tomto prostoru stavíme nový Fun park, který potěší především děti. Věříme, že při některé další návštěvě jej vyzkoušíte i vy.
Vedení hotelu

Anonymus

Einzelreisende, 13.4.2017

Deutsch

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Alles

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WELLNESS HOTEL BABYLON replied to this review.
Vielen Dank.
Hotel Management

Jana Hronová

Einzelreisende, 10.4.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Jana Sálová

Familie mit kleinen Kindern, 10.4.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
82 %
  • Vše dokonalé!

Personál
8
Služby
9
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
WELLNESS HOTEL BABYLON replied to this review.
Vřele děkujeme, přijeďte zase :-)
Vedení hotelu

Michaela Týfová

Familie mit kleinen Kindern, 9.4.2017

Královéhradecký kraj

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.