+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

WELLNESS HOTEL BABYLON Recenzje

Ocena hotelu

89%
Bardzo dobrze

by 638 reviews

  • Personel

    90%
  • Czystość

    94%
  • Wyposażenie

    89%
  • Komfort

    87%
  • Cena

    83%
Wyświetl recenzje napisane przez:
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Jana

rodzina ze starszym dzieckiem, 28.5.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

rodzina z małym dzieckiem, 28.5.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • všechno

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WELLNESS HOTEL BABYLON replied to this review.
Velice děkujeme za Vaše hodnocení.
Vedení hotelu

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 21.5.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ivana Šimoníková

podróżujący w pojedynkę, 17.5.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Andrea Pilařová

podróżujący w pojedynkę, 9.5.2017

Čeština

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
7
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Dana

rodzina z małym dzieckiem, 8.5.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
6
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marie

rodzina z małym dzieckiem, 8.5.2017

Náchod Česká republika

  • Cena ogólna
92 %
  • Čistota, bohaté snídaně, animační program pro děti - paráda V ceně jsme měli i balíček atrakcí Babylon - my (rodiče) i děti naprosto nadšení, určitě přijedeme znovu.

  • nelíbí se mi, že se netřídí odpad - alespoň plast. Ale to je asi hlavně připomínka k zábavnímu centru Babylon. Děti jsou ke třídění odpadu vedeni ve školkách, školách, doma,a v celém Babylonu se plast hází do jedné popelnice s papírem i se zbytky jídla.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Marek

rodzina z małym dzieckiem, 3.5.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Michał

rodzina z małym dzieckiem, 2.5.2017

Polsko

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Alena Zázvorková

podróżujący w pojedynkę, 20.4.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
0
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marie Møller

rodzina ze starszym dzieckiem, 20.4.2017

Aarhus Dánsko

  • Cena ogólna
60 %
  • Špatný internet na pokojích , neodtekala voda ve vaně , snídaně nebyla ta sama co před 5 lety . Byla více bohatá a koláče byly suché .... pamatuji bylo to lepší . Bylo to lepší .... je mi to líto vždy jse nám tam líbilo . Slavili jsme stříbrnou svatbu a doufali ze je to pravé místo pro celou rodinku , ale bohužel i akvaparku bylo chladno ???? Je mi to opravdu líto

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6
WELLNESS HOTEL BABYLON replied to this review.
Dobrý den,
mrzí nás, že jsme se Vám tentokrát netrefili do noty. Nedokážeme posoudit, o jakou souhru náhod se ve Vašem případě jednalo. Překvapuje nás, ale, Vaše rozčarování ze snídaní. Jejich kvalita je na velmi vysoké úrovni, o tom svědčí i spousta spokojených ohlasů. Věřím, že se k nám zase vypravíte a Váš dojem bude pozitivní.

Vedení hotelu

Ladislav Lochman

rodzina ze starszym dzieckiem, 18.4.2017

Pardubický kraj

  • Cena ogólna
70 %
  • Dobrý večěr jediná vada je nedostatek čerstvého vzduchu na pokojích a okna zamklá na zámek a nedostatečné značení výtahu celkově bludiště jinak vše ok.

Personál
6
Služby
6
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
5

Hana Slámová

podróżujący w pojedynkę, 17.4.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr

grupa przyjaciół, 17.4.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Marie

para, 17.4.2017

KRALUPY NAD VLT. Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • LÍBILI SE NÁM MALBY ,DEKORACE,VŠE BYLO KOUZELNÉ ,POHÁDKOVÉ PRO DĚTI PRAVÝ RÁJ

  • TROCHU CHAOS PŘI PŘÍJEZDU, ALE BYLO NÁS MOC ... TĚŠILI JSME SE NA SLÍBENÝ TANEČNÍ VEČER S ŽIVOU HUDBOU A BYLA TO OBYČEJNÁ DISKOTÉKA ?!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 14.4.2017

Čeština

  • Cena ogólna
84 %
  • Ubytování a snídaně , obojí perfektní

  • Mrzelo mne, že je jsou zavřené obchody v městečku.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
WELLNESS HOTEL BABYLON replied to this review.
Děkujeme za Vaše hodnocení. Těší nás, že jste byli spokojeni se službami hotelu. Babylonské městečko už končí svůj provoz. Jeho služby nahradila obchodní centra v okolí. Pro naše hosty, ale, v tomto prostoru stavíme nový Fun park, který potěší především děti. Věříme, že při některé další návštěvě jej vyzkoušíte i vy.
Vedení hotelu

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 13.4.2017

Deutsch

  • Cena ogólna
100 %
  • Alles

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WELLNESS HOTEL BABYLON replied to this review.
Vielen Dank.
Hotel Management

Jana Hronová

podróżujący w pojedynkę, 10.4.2017

Čeština

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Jana Sálová

rodzina z małym dzieckiem, 10.4.2017

Čeština

  • Cena ogólna
82 %
  • Vše dokonalé!

Personál
8
Služby
9
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
WELLNESS HOTEL BABYLON replied to this review.
Vřele děkujeme, přijeďte zase :-)
Vedení hotelu

Michaela Týfová

rodzina z małym dzieckiem, 9.4.2017

Královéhradecký kraj

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.