0048 222 062 181
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

WELLNESS HOTEL BABYLON Recenzje

Ocena hotelu

90%
Znakomicie

by 974 reviews

  • Personel

    91%
  • Czystość

    94%
  • Wyposażenie

    91%
  • Komfort

    88%
  • Cena

    85%
Wyświetl recenzje napisane przez:
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Anonim

rodzina ze starszym dzieckiem, 10.12.2018

Pardubický kraj

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Šárka Špoutilová

podróżujący w pojedynkę, 10.12.2018

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

para, 9.12.2018

Plzeňský kraj

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jan Neuman

rodzina z małym dzieckiem, 3.12.2018

Středočeský kraj

  • Cena ogólna
100 %
  • Oteviraci doba pro ubytovane v aqvaparku a služby pro hosty hotelu

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marinica Kamil

rodzina ze starszym dzieckiem, 3.12.2018

Královéhradecký kraj

  • Cena ogólna
84 %
  • Vynikajici strava Cistota ubytovani Pestrost zabavy

  • Dlouha cesta za zabavou Malo podniku obcerstveni Zastarala zabava pro deti

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Krausová Zdeňka

podróżujący w pojedynkę, 22.11.2018

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Byla jsem překvapená vše bylo ok.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WELLNESS HOTEL BABYLON replied to this review.
Děkujeme za Vaše hodnocení, očekávala jste, že vše nebude ok?
Vedení hotelu

Petra Jánská

rodzina ze starszym dzieckiem, 14.11.2018

Královéhradecký kraj

  • Cena ogólna
78 %
  • Hotel je přátelský k rodinám s dětmi. Je bezbarierový, má přátelský a vstřícný personál. Dceru zaujala kašna s rybkami u Lobby baru i minizoo. Krásná je i tropická zahrada, ve které se dobře relaxuje i pracuje. free wifi volný vstup a snadný přístup do akvacentra

  • malý výběr restaurací v době oběda i večeře (většina je zrušena nebo v rekonstrukci)

Personál
10
Služby
5
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8
WELLNESS HOTEL BABYLON replied to this review.
Velice děkujeme za Vaše hodnocení a náměty ke zlepšení naší práce. Stravovací prostory v Zábavní části přibydou s otevřením Fun parku na jaře příštího roku. Vedení hotelu

Monika Polašková

rodzina z małym dzieckiem, 6.11.2018

Čeština

  • Cena ogólna
98 %
  • Parkování v hotelu, snídaně formou rautů a obrovský výběr úplně všeho, sýry, uzeniny, vejce, různé druhy ovoce a zeleniny, buchet, salátů, cereálií ..... mraky všeho. vždy vše čisté. Hotel je moc hezky designově upravený pro děti fantazie. Mají zde i mini zoo s hady, agamou, opičkami, želvami .... Dětský koutek, aquapark s tobogány otevřený o víkendu do 22 hodin, doporučuji svůj župan a osušku - sauny jsou bez plavek odděleny od bazénů. 3x za den je v bazénu lasershow - laserová projekce v tekoucí vodě doprovázena hudbou. IQ land doporučuji je to téměř na celý den - pro děti plné objevů - doporučuji nemá chybu, pouze pití s sebou není tam restaurace v tom druhém přes cestu z hotelu je již restaurace - je tam více robotů a planetárium, jinak v podstatě téměř podobný styl, venku před budovou je auto škoda, které si za pomocí čtyř visících lan můžete zkusit vyzdvihnout. Opravdu spousta zábavy pod jednou střechou nevyjeli jsme s autem ani ven. zoo jsme nestihli časově se to nedalo :-). Doporučuji na více dní něž jen na víkend. Výhoda je , že i když se od bavíte z hotelu náramek vám zůstává a máte stále volné vstupy na všechny atrakce z balíčku, náramek odevzdáváte v jakékoliv atrakci na pokladně až při odjezdu nebo na recepci. Pohodlnost, vyžití, čistota, vkusnost a něco jiného než všude jinde..Jsem ráda za tento dárek, užili jsme si to celá rodina na plno a nemá to obdoby. Paráda, nemuseli jsme nic platit vše jsme měli v balíčku - opravdový dárek a užili jsme si jej sebou není tam restaurace

  • Daleká cesta . Mohlo by něco podobného být poblíž Brnu. Cestovali jsme 4 hod tam a další 4 hod zpět.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9
WELLNESS HOTEL BABYLON replied to this review.
Děkujeme za Vaše milá slova, která nás podpoří v další práci. Věříme, že se k nám zase brzy vypravíte.
Vedení hotelu

Anonim

rodzina z małym dzieckiem, 5.11.2018

Středočeský kraj

  • Cena ogólna
86 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
7
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Soňa Kochová

para, 5.11.2018

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Miroslava Nováková

grupa przyjaciół, 5.11.2018

Ústecký kraj

  • Cena ogólna
100 %
  • Jídlo Ok, Ubytování + čistota Ok. Pohoda...

  • Najít svůj pokoj... - doslova labyrint :-))

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WELLNESS HOTEL BABYLON replied to this review.
Děkujeme za Vaše hodnocení. Máte pravdu, vyznat se u nás napoprvé není úplně jednoduché, malá daň za rozsáhlost a rozmanitost komplexu.
Věříme, že zase přijedete a už se zde budete pohybovat suverénně, bez bloudění :-)
Vedení hotelu

Hana

rodzina ze starszym dzieckiem, 4.11.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %
  • Nelíbí se mi pokud si platíme večeři pije se k tomu voda a nebo dokupujem pití....

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6
WELLNESS HOTEL BABYLON replied to this review.
Děkujeme za Vaše hodnocení. Nápoje nejsou součástí hotelové večeře, každý z hostů si může koupit dle svého přání, případně využít vodu zdarma.
Vedení hotelu

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 4.11.2018

Čeština

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
6
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 4.11.2018

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Vše v pořádku jako vždy. Jezdíme k vám pravidelně.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WELLNESS HOTEL BABYLON replied to this review.
Děkujeme a věříme, že se k nám opět vypravíte.
Vedení hotelu

Martin Randáček

rodzina ze starszym dzieckiem, 2.11.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %
  • tři hvězdičky za personál dávám jen kvůli servírkám v pizzerii, tam by se spíš hodila jedna až dvě, stejně tak servírka v casinu, když jsem se šel zeptat na to jak casino funguje a je-li tam živá ruleta, tak po dvou-třech odpovědí jsem cítil, že tam opravdu chodit nemám. Na druhou stranu personál recepce, bowlingu a aquparku byl dokonalý a zaslouží hvězdiček šest :-)

Personál
6
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WELLNESS HOTEL BABYLON replied to this review.
Děkujeme za Vaše hodnocení a podněty ke zlepšení práce. Věříme, že příště budou hvězdičky všude :-).
Vedení hotelu

Jiří Gruncl

podróżujący w pojedynkę, 1.11.2018

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Vše bylo v pořádku, ubytování skvělé. Atrakce také. Dětí si užili, restaurace nedostupné ceny.

  • V prázdninovém období se sejde mnoho lidí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Erika Kopecká

rodzina ze starszym dzieckiem, 31.10.2018

Ústecký kraj

  • Cena ogólna
100 %
  • Perfektní služby, ubytování, výborné jídlo. Aquapark rovněž bezvadný. Všem známým jsme již doporučili.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Krátký Jan

podróżujący w pojedynkę, 30.10.2018

Čeština

  • Cena ogólna
96 %
  • Ubytování, personál a prostředí hotelu z mé strany perfektní. V době nevlídného počasí spousta zábavy, dcera se vyřádila a ani jsme za 3 dny nestihli vše co bylo v balíčku předplaceno. Určitě si pobyt s rodinou zopakujeme.

  • Ne přímo nelíbilo, ale kapacita všech 3 restaurací v centru babylon v době obědů bohužel nedostačující. Čekací doba se blížila 1 hod. Personal restaurace na čekací dobu, ale vždy upozornil. A hotelová restaurace obědy nenabízí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 30.10.2018

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 30.10.2018

Čeština

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8