+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

WELLNESS HOTEL BABYLON Recenze

Hodnocení hotelu

89%
Velmi dobré

dle 636 recenzí

  • Personál

    90%
  • Čistota

    94%
  • Vybavení

    89%
  • Pohodlí

    87%
  • Poměr cena/kvalita

    83%
Zobrazit recenze, které napsal:
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

jednotlivec, 21.5.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ivana Šimoníková

jednotlivec, 17.5.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Andrea Pilařová

jednotlivec, 9.5.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
7
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Dana

rodina s malými dětmi, 8.5.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marie

rodina s malými dětmi, 8.5.2017

Náchod Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Čistota, bohaté snídaně, animační program pro děti - paráda V ceně jsme měli i balíček atrakcí Babylon - my (rodiče) i děti naprosto nadšení, určitě přijedeme znovu.

  • nelíbí se mi, že se netřídí odpad - alespoň plast. Ale to je asi hlavně připomínka k zábavnímu centru Babylon. Děti jsou ke třídění odpadu vedeni ve školkách, školách, doma,a v celém Babylonu se plast hází do jedné popelnice s papírem i se zbytky jídla.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Marek

rodina s malými dětmi, 3.5.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Michał

rodina s malými dětmi, 2.5.2017

Polsko

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Alena Zázvorková

jednotlivec, 20.4.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
0
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marie Møller

rodina se staršími dětmi, 20.4.2017

Aarhus Dánsko

  • Celkové hodnocení
60 %
  • Špatný internet na pokojích , neodtekala voda ve vaně , snídaně nebyla ta sama co před 5 lety . Byla více bohatá a koláče byly suché .... pamatuji bylo to lepší . Bylo to lepší .... je mi to líto vždy jse nám tam líbilo . Slavili jsme stříbrnou svatbu a doufali ze je to pravé místo pro celou rodinku , ale bohužel i akvaparku bylo chladno ???? Je mi to opravdu líto

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6
WELLNESS HOTEL BABYLON odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,
mrzí nás, že jsme se Vám tentokrát netrefili do noty. Nedokážeme posoudit, o jakou souhru náhod se ve Vašem případě jednalo. Překvapuje nás, ale, Vaše rozčarování ze snídaní. Jejich kvalita je na velmi vysoké úrovni, o tom svědčí i spousta spokojených ohlasů. Věřím, že se k nám zase vypravíte a Váš dojem bude pozitivní.

Vedení hotelu

Ladislav Lochman

rodina se staršími dětmi, 18.4.2017

Pardubický kraj

  • Celkové hodnocení
70 %
  • Dobrý večěr jediná vada je nedostatek čerstvého vzduchu na pokojích a okna zamklá na zámek a nedostatečné značení výtahu celkově bludiště jinak vše ok.

Personál
6
Služby
6
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
5

Hana Slámová

jednotlivec, 17.4.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr

skupina přátel, 17.4.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Marie

dospělý pár, 17.4.2017

KRALUPY NAD VLT. Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • LÍBILI SE NÁM MALBY ,DEKORACE,VŠE BYLO KOUZELNÉ ,POHÁDKOVÉ PRO DĚTI PRAVÝ RÁJ

  • TROCHU CHAOS PŘI PŘÍJEZDU, ALE BYLO NÁS MOC ... TĚŠILI JSME SE NA SLÍBENÝ TANEČNÍ VEČER S ŽIVOU HUDBOU A BYLA TO OBYČEJNÁ DISKOTÉKA ?!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 14.4.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Ubytování a snídaně , obojí perfektní

  • Mrzelo mne, že je jsou zavřené obchody v městečku.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
WELLNESS HOTEL BABYLON odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za Vaše hodnocení. Těší nás, že jste byli spokojeni se službami hotelu. Babylonské městečko už končí svůj provoz. Jeho služby nahradila obchodní centra v okolí. Pro naše hosty, ale, v tomto prostoru stavíme nový Fun park, který potěší především děti. Věříme, že při některé další návštěvě jej vyzkoušíte i vy.
Vedení hotelu

Anonym

jednotlivec, 13.4.2017

Deutsch

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Alles

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WELLNESS HOTEL BABYLON odpověděl na tuto recenzi.
Vielen Dank.
Hotel Management

Jana Hronová

jednotlivec, 10.4.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Jana Sálová

rodina s malými dětmi, 10.4.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
82 %
  • Vše dokonalé!

Personál
8
Služby
9
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
WELLNESS HOTEL BABYLON odpověděl na tuto recenzi.
Vřele děkujeme, přijeďte zase :-)
Vedení hotelu

Michaela Týfová

rodina s malými dětmi, 9.4.2017

Královéhradecký kraj

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

rodina s malými dětmi, 31.3.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Veronika Wang

jednotlivec, 29.3.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
82 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
8
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.